RG16: Alakul az elődöntő a hölgyeknél

2016. június 1.
by cort

Végre tovább folytatódtak a Roland Garros küzdelmei, de a körülmények most sem voltak sokkal jobbak, mint a tegnapi napon. 

Két nap késéssel folytatódtak a női egyes felső ágának küzdelmei, ahol minden jel arra utal, hogy a világelső Serena útjából lassan maguktól lépnek félre a komolyabb riválisok.

Szabad az út Serenának Forrás: twitter.com

Szabad az út Serenának
Forrás: twitter.com

Út a nyolc közé – Elsőként a címvédő Serena kvalifikálta magát a negyeddöntőbe, aki lemosta a pályáról az ukrán Elina Svitolinát. A világelső továbbra is bombaformában teniszezik, és a még versenyben maradt ellenfelek közül aligha tudja bárki is megállítani. Elsőként a világranglista 60. Yulia Putintseva próbálkozhat meg a lehetetlennek tűnő feladattal, aki óriási meglepetésre két játszmában búcsúztatta a spanyol Carla Suarez Navarrot. Az ág másik negyeddöntőjében az egyaránt amerikait legyőző Timea Bacsinszky és Kiki Bertens találkozik. A tavaly is elődöntőt játszo Bacsinszky a kilencedik helyen kiemelt Venus-t verte két szettben, míg az élete első Grand Slam negyeddöntőjére készülő Bertens az esélyesebb Madison Keys-t búcsúztatta.

Az mai eredményeket és a további sorsolást itt találhatjátok. 

A hozzászólások le vannak zárva.