ITF (nők): Jani Réka egyéniben és párosban is döntőzött Rómában!

2016. június 28.
by DGM96

Jöttek a magyar eredmények a múlt héten az “alsóbb berkekben”.

Jani Réka Luca eredményes heten van túl. A múlt héten Rómában rendeztek egy 25 000-es salakpályás tornát, ahol egyéniben és párosban is bejutott a döntőbe. Utóbbin a venezuelai Andrea Gamiz volt a partnere és a 2. kiemeltek voltak. Vesztett játszma nélkül jutottak el az utolsó meccsig, ahol az 1. kiemelt Giovone-Piter (olasz-lengyel) páros volt az ellenfelük. A finálé szorosra sikeredett, “champions-tie-break”-ben dőlt el, sajnálatos módon nem a siófoki lány javára (végeredmény: 6/3 3/6 10-7). A 24 éves magyar teniszezőnő egyéniben a 3. kiemelt volt, ehhez mérten teljesített ezen a versenyen döntős szereplésével. Rebecca Sramkova (4.), Szlovákiából, volt az ellenfele a fináléban, de ott nagyon simán, 6/1 6/1-re kikapott tőle.

További eredmények a múlt hétről

Kaltenkirchen (Németország, 10 000, salak):

Békefi Bianka az egyéni versenyen 7. kiemeltként csak egy kört tudott menni, párosban viszont ecuadori partnerével (4.) a döntőig jutott, ahol kikaptak két szettben a hazai top-kiemelt duótól.

Breda (Hollandia, 10 000, salak):

Lukács Vanda egyéniben a 2. kiemelt volt, s a legjobb 8-ig jutott, párosban pedig német partnere oldalán az első fordulóban kiesett.

Maribor (Szlovénia, 10 000, salak):

Itt volt a legtöbb magyar induló (egyéniben): Árgyelán Csilla, Szalai Réka, Szlavikovics Szabina, Stolmár Rebeka (7.) és Nagymihály Luca. Közülük Csilla jutott a legmesszebb, a negyeddöntőig, Szabina és Luca pedig a nyolcaddöntőig. Csilla és Rebeka párosban is elindultak, előbbi román (4.), utóbbi szlovák (2.) partnerrel. Mindketten a legjobb 8 között estek ki.

A kiemelt kép forrása: www.bcnn5.com

A hozzászólások le vannak zárva.