Boris Becker: Még mindig Nadal a favorit Párizsban

Talán kicsit korai három hónappal a Roland Garros, és másfél hónappal a salakos szezon előtt már a French Open esélyeiről beszélni, de Boris Becker az év eleji formák alapján már most megfogalmazta véleményét a francia nyílt nemzetközi tenisztornával kapcsolatban.

Hiába áll toronymagasan a férfi világranglista első két helyén Andy Murray és Novak Djokovic, hiába nyerte meg bámulatos játékkal az Australian Opent Roger Federer, Boris Becker szerint Rafael Nadalt kell legyőznie annak, aki a végső győzelemre pályázik Párizsban.

Becker szerint Nadal idén visszaülhet a trónra Forrás: india.com

Becker szerint Nadal idén visszaülhet a trónra
Forrás: india.com

Beckerrel nehéz vitába szállni, a spanyol játékos kilenc Roland Garros győzelemével (és páratlan salakpályás mutatójával) már évekkel ezelőtt kiérdemelt a Salakkirály titulust, és bár 2014 óta nem tudott nyerni Párizsban, idei játéka láttán méltán bizakodhatnak szimpatizánsai.
Novak Djokovic és Andy Murray esetében Becker úgy gondolja, a szerb hiába a torna címvédője, a brit pedig jutott egészen a döntőig a tavalyi viadalon, mindkét játékos leggyengébb borítása a salak, és nincs ez másképp Roger Federerrel sem, aki ha idén nyer is Grand Slam tornát, azt valószínűbb, hogy vagy Wimledonban, vagy a US Openen teszi.

Kép forrása: proseiben.de

A hozzászólások le vannak zárva.