Maria, már megint a baj van veled!

2017. május 17.
by cort

A Roland Garros szervezői a tegnapi napon jelentették be, hogy nem biztosítanak szabadkártyát a volt világelsőnek.

“Úgy döntöttem, hogy nem biztosítunk szabadkártyát Maria Sharapovának. Szabadkártyát olyan játékosoknak tartjuk fent, akik egy hosszú sérülés után térnek vissza, és nem pedig olyanoknak, akik egy 15 hónapos eltiltás után térnek vissza. Ez csak rajta múlik, hogy napról napra, tornáról tornára megerősödjön, és bárki segítsége nélkül ismét sikereket érjen el. Nagyon sajnálom Mariát, és az ő szurkolóit, bizonyára nagyon csalódottak, de az én dolgom az is, hogy megvédjem ezt a játékot.” – nyilatkozta Bernard Giudicelli, a Francia Tenisz Szövetség első embere.

Steve Simon, a WTA vezetője a mai napon nemtetszésének adott hangot a franciák döntésével kapcsolatosan. “Semelyik szövetségnek nincs oka arra, hogy egy játékost a letöltött büntetése után további szankciókkal sújtsák. Sharapova már letöltötte a 15 hónapos eltiltását, így érthetetlen a Francia Tenisz Szövetség döntése.”

Utolsóként maga Maria Sharapova, a saját twitter oldalán kommentálta a szervezők döntését. “Ha erre van szükségem, hogy ismét felrázzon, akkor benne vagyok. Minden nap. Nincs szó, tett, vagy mérkőzés, ami megállíthatna, hogy elérjem az álmaimat. És abból sok van.”

A hozzászólások le vannak zárva.