Lesz edzője Novak Djokovicnak!

2017. május 21.
by DGM96

Véget értek a találgatások, nem marad sokáig üresen a szerb stábja!

Azok után, hogy 6/4 6/3-ra kikapott a római Masters döntőjében Alexander Zverevtől, Novak Djokovic megerősítette, azt, amit napok óta pletykálgattak a teniszvilágban:

Andre Agassi fogja edzeni!

Kép forrása: dafabetsports.com

“Beszéltem Andrével néhány hete telefonon és meg tudtam vele állapodni. Együtt fogunk dolgozni Párizsban a Roland Garros alatt. Aztán meglátjuk, mit hoz a jövő, mindketten nagyon várjuk már. Azonban ez nem egy hosszú időre szóló megállapodás, csak egy afféle próba, nem is lesz velem végig a Garros alatt. 

André egy olyan ember, akit nagyon tisztelek teniszezőként. Ő végig ment mindazon, amin én is a pályán. Hihetetlenül érti a teniszt, mindig is nagyon szívesen beszélgettem vele. Nagyon emberbarát és családos ember, ahogyan én is.” – mondta el a sajtó képviselőinek a szerb teniszező a római döntőt követően.

A 47 éves amerikai legenda még soha senkinek nem volt az edzője, pedig egy évtizede már, hogy visszavonult. A mostani lehetőség azok után merült fel, hogy a Monte Carlo Masterst követően Novak Djokovic és már-már örökös stábjának útjai elváltak, Marian Vajdástól Miljian Amanovicosig mindenestül. Madridban és Rómában gyakorlatilag a személyes slepp képviselte a volt világelsőt, öccse, Marko, felesége, Jelena és Pepe Imaz személyében.

A 12-szeres Grand Slam-győztes szerb karrierje egyik legjelentősebb sikere, a tavalyi Garros-győzelem óta árnyéka önmagának. Azóta mindössze két tornán diadalmaskodott, a Vajda-csapat elküldése előtt pedig korábbi sikerkovácsával, Boris Beckerrel szakította együttműködését. Agassi színre lépése azért is lehet nagyon érdekes, mert egy olyan ember ideiglenes utóda lesz, akivel nem éppen felhőtlen a viszonya, Beckerrel ugyanis köztudottan rosszban van. Persze aztán lehet, hogy ez csak egy kérészéletű sztori lesz, talán attól függhet minden, hogy Djokovic hogy fog teljesíteni címvédőként az egy hét múlva kezdődő Roland Garroson.

A kiemelt kép forrása: retailchile.blogspot.com

A hozzászólások le vannak zárva.