Wimbledon 2017: Djokovic, Raonic és Del Potro is továbbment

Nem hibáztak a nagy nevek a keddi játéknap eddig lejátszott mérkőzésein.

Még szinte be sem melegedett, máris a második fordulóban találta magát a volt világelső Novak Djokovic. A szerb játékos Martin Klizan ellen lépett pályára, de a szlovák játékos 6-3 2-0-ás Djokovic vezetésnél feladta a mérkőzést.
Djokovic-hoz hasonlóan szintén a legjobb 64 közé jutott Juan Martin Del Potro. Az argentin játékos a fiatal Thanasi Kokkinakis-szal találkozott, és egy több mint három órás mérkőzésen négy játszmában győzött a hosszú sérülés után ismét nagyon jól teniszező ausztrál ellen. Del Potro alacsonyan és keményen teniszezett, ami különösen hatékony ezen a borításon, így igazán pikáns összecsapásnak ígérkezik a Novak Djokovic elleni összecsapása a harmadik fordulóban. Persze ehhez előbb még Adam Pavlaseknek és Ernest Gulbis-nak is lesz egy-két szava.
Három szoros játszmában jutott a második fordulóba a tavalyi finalista Milos Raonic. A kanadai adogatógép messze nincs olyan formában, mint 2016-ban, de ez a játék is elegendőnek bizonyult a német Stfuff 7-6 6-2 7-6 arányú legyőzéséhez.

Az eddig lejátszott mérkőzések

A hozzászólások le vannak zárva.