Wozniacki – Svitolina: Egy sorozat ma megszakad

2017. augusztus 13.
by cort

Caroline Wozniacki – Elina Svitolina döntőt rendeznek Torontóban.

Idei hatodik tornadöntőjére készülhet a hatodik helyen kiemelt Caroline Wozniacki. A dán hölgynek ebben az évben nem megy a finálékban, eddigi öt döntőjéből ugyanis egyszer sem sikerült győztesen elhagynia a pályát, és most sem lesz könnyű dolga. A háló túloldalán a torna ötödik kiemeltje, az idén négy tornadöntőjéből négyet nyerő Elina Svitolina lesz.

A döntő után is mosolyogni fog Caroline Wozniacki?
Forrás: twitter.com/livetennis

A fiatal ukrán az elődöntőben a címvédő Simona Haleppel találkozott, és meglepően simán, 6-1 6-1 arányban jutott a fináléba. A két hölgy legutóbb az idei Roland Garros negyeddöntőjében találkozott, ahol a román játékos döntő szett 1-5-ről fordított Svitolina ellen, így volt miért visszavágnia az ukránnak. Az 57 percig tartó összecsapás leginkább Halep hibáiról marad emlékezetes, a román 37 hibával zárta a mérkőzést.
Wozniacki és Svitolina eddigi két mérkőzését az ukrán nyerte, és minimálisan talán most is ő az összecsapása esélyese, bár Wozniacki rendkívül meggyőző játékkal búcsúztatta a korábbi győztes Agnieszka Radwanskát, a világelső Karolina Pliskovát, és az elődöntőben a hosszú idő után ismét jó formában teniszező Sloane Stephenst.

A hozzászólások le vannak zárva.