Új edzővel vág neki a következő évnek Angelique Kerber

2017. november 17.
by cort

A korábbi világelső német hölgy a tavalyi fantasztikus szezonját követően idén mélyen tudása alatt teniszezett, öt év után kicsúszott a legjobb húsz közül, és Julia Goerges után már csak a második számú német női játékos lett. A döntés várható volt, a cél pedig egyértelmű: Kerber a következő évtől egy másik sikeredzővel, Wim Fissette-tel igyekszik visszakapaszkodni a csúcsra.

“Nehéz döntés volt, de itt az idő egy új fejezetet nyitnom egy új edzővel. Köszönök mindent Torben Beltznek, amit értem tett. Karrierem legszebb emlékeit oszthattam meg veled, és nem csak egy edző, hanem egy igaz barát is voltál, ami a jövőben sem fog változni. A következő szezon hamarosan itt van, és nagyon izgatott vagyok, hogy együtt dolgozhatom Wim Fissette-tel. Ez egy új lehetőség, és nagyon kíváncsi vagyok, hogy megtudjam, milyen sikereket érhetünk el együtt.”

A belga edző neve ismerősen csenghet, mivel korábban már együtt dolgozott Kim Clijsters-szel, Victoria Azarenkával, Simona Haleppel, legutobb pedig Johanna Kontát segítette.

Kép forrása: express.co.uk

A hozzászólások le vannak zárva.