Novak Djokovic: Semmi komoly

2018. január 21.
by cort

A szerb játékos szombaton három játszmában búcsúztatta a spanyol Albert Ramos Vinolas-t, de volt a mérkőzésnek egy olyan szakasza, amikor úgy tűnt, lehet Djokovic nem tudja befejezni a meccset.

A második játszma elején Djokovic orvosi segítséget kért, és a hosszas ápolás után sem tűnt teljesen egészségesnek, sokszor fájlalta a térdét, és az edzői stáb tagjai is elég gondterheltnek tűntek. Djokovic végül 6-2 6-3 6-3-mal jutott a legjobb 16 közé, de ami még ennél is fontosabb, úgy tűnik nincs komolyabb baja a volt világelsőnek.

“Minden rendben van, semmi komoly. Tudtam, hogy ki hívnom kell az orvost, de közben azt is tudtam, hogy semmi olyan komoly baj nincs, ami miatt ne tudnám folytatni a játékot. Fél évet kihagytam, ami nem hagyhatunk figyelmen kívül. Néhány napja egy fárasztó meccset játszottam Monfils ellen. Eddig nem gyakran fordult elő velem, hogy valami görcs, vagy hasonló hátráltasson mérkőzés közben. Ezek a körülmények, amikben most benne vagyok, teljesen mások, mint korábban. Soha nem volt olyan, hogy fél évet kihagyjak. Ezért kénytelen vagyok nagyon óvatos lenni, és odafigyelek a testemre. Mint mondtam, semmi komoly, ami miatt aggódni kellene. Ezek mindennapos dolgok. Sok sportoló szembesül ezekkel a fájdalmakkal egy-egy torna folyamán, és tudják kezelni. Én is tudtam kezelni, minden rendben van, be tudtam fejezni a mérkőzést, és ennek nagyon örülök.”

Kép forrása: twitter.com/livetennis

A hozzászólások le vannak zárva.