AusOpen 2018: Babos Timi bejutott a döntőbe női párosban!

Ha egy üzlet újra beindul! Kristina Mladenovic-csal idén állt össze újra, 3 év után, de ezt a szezont máris egy Grand Slam-fináléval kezdik! Bravó!

Az 5. kiemelt magyar-francia kettős a 8. helyen rangsorolt Peng Shuai – Hsieh Su-Wei duót ejtette ki. Timiék a kínait és a tajvanit folyamatosan nyomás alatt tartották. Az első szett első öt játékából négyet megnyertek, ez dupla-breaket jelentett, amiből aztán bele is fért egyet elengedni, hogy övék legyen a nyitószett. Szerencsére a folytatás is magabiztos volt, a második játszmában is megnyerték az első két fogadó játékot, de az ellenfelek ezen a hátrányon nem tudtak enyhíteni, Babosék pedig 80 perc alatt megnyerték az elődöntőt 6/4 6/2-re.

A magyar és a francia lány második közös Major-döntőjét a 2. kiemelt orosz duóval Makarovával Vesninával játszák, akik szintén két szettben nyertek a Begu – Niculescu román páros ellen.

Timi szerdai napja pedig nem ért még véget viszont! Helyi idő szerint az esti programban a vegyes páros keretei között is pályára lép. Az indiai Rohan Bopannával az oldalán fog negyeddöntőzni a kolumbiai-amerikai Cabal-Spears kettőssel.

GRATULÁLUNK, TIMI! CSAK ÍGY TOVÁBB!

A kiemelt kép forrása: wtatennis.com

A hozzászólások le vannak zárva.