AusOpen 2018: A vegyes most nem jött össze Timiéknek

2018. január 28.
by cort

A női páros győzelem után ma lehetősége volt a duplázásra Babos Tímeának. Timi az indiai Rohan Bopanna oldalán a Gabriela Dabrowski, Mate Pavic kanadai-horvát kettős ellen lépett pályára.

Nagyon jól kezdték a mérkőzést Babos Timiék. A magyar – indiai páros 25 perc alatt, 6-2 arányban abszolválta az első szettet, és jó előjelekkel várhatták a folytatást. A második játszmában azonban feljavult Pavic-ék játéka, 3-3 után breakelni tudtak, és ez az előny elegendőnek bizonyult a szett megnyeréséhez. Jöhetett a mindent eldöntő mérkőzés tie-break. A rövidítést a horvát-kanadai kettős kezdte jobban, elhúztak 6-3-ra, de Timiék fordítani tudtak, és 9-8-nál mérkőzéslabdához jutottak. Pavic azonban jól koncentrált, és két ásszal fordítani tudott, majd pedig Timi adogatásánál Dabrowski egy jó fogadással véget vetett a mérkőzésnek.

A vereség ellenére Timi így is bravúros tornát tudhat maga mögött. Győzelem női párosban, döntő vegyes párosban, és győzelem Coco Vandeweghe felett egyesben. Soha rosszabb Grand Slam tornát Babos Tímea!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.