Kihagyás vár Fucsovics Mártonra

2018. február 15.
by DGM96

Az intenzív, de eredményes évkezdés sajnos nem maradt következmények nélkül.

Eddig csodálatos szezonját azonban sérülése várhatóan nem fogja veszélyeztetni. Minderről csütörtökön számolt be közösségi oldalán:

Kép forrása: facebook.com/fucsovicsmarci

“Sziasztok!
Sajnos le kellett mondanom a jövő heti marseille-i ATP 250-es tornát, miután a múlt szombati budapesti challenger torna elődöntőjében elszenvedett sérülésem komolyabbnak bizonyult, amint amit reméltünk. Az MRI vizsgálat eredménye szerint részleges combizomszakadásom van.
Napi több kezelést kapok, jó kezekben vagyok, így fejben már készülök a dubai-i ATP 500-as tornára és az amerikai ATP 1000-es versenyekre. Motivált vagyok és egy ilyen kis sérülés nem vethet vissza!
Szorítsatok, hogy mielőbb 110%-os legyek!”

Legmagasabban rangsorolt férfi teniszezőnk 2018-ban ott folytatja eddig, ahol abbahagyta 2017-ben. Az év első hetében mérkőzést nyert a Pune-i ATP-torna főtábláján. Döntőzött a Canberra-i Challenger versenyen, a csattanó pedig csak ezután következett, miután az Australian Openen a 13. kiemelt Sam Querrey-t is kiejtve jutott el egészen a 4. fordulóig, ahol aztán tisztességesen helyt állt a későbbi bajnok Roger Federerrel szemben. Ezt követte a Davis Kupa-szereplés a Világcsoportban, majd kissé fáradtan, de az elődöntőig menetelt a Budapesti Challenger tornán. Múlt hét óta pedig karrierje eddigi legjobb világranglistás pozíciójában, a 62. helyen áll.

JOBBULÁST, MARCI!

A kiemelt kép forrása: sergiotacchini.com

A hozzászólások le vannak zárva.