Wimbledon 2018: Fucsovicsék búcsúztak párosban

Fucsovics Márton számára véget ért az idei wimbledoni szereplés. Mischa Zverev oldalán három szettes vereséget szenvedtek a Dominic Inglot/Franko Skugor kettős ellen. 

Miután Fucsovics Márton az első fordulóban búcsúzott egyéniben, a német Mischa Zverev oldalán próbált javítani párosban. Nem volt egyszerű dolguk, hiszen a 15. kiemeltként induló Inglot/Skugor duó pár hete Hertogenboschban tornát tudott nyerni és igen erős párosok gratulációit fogadhatták.

Az első játszma csendesen csordogált, de csupán egy ideig. Fucsovicsék 5-4-es hátrányban vesztették el az adogatásukat, a lehető legrosszabbkor elbukták az első szettet. A második szett hasonló volt, csak annyi különbséggel, hogy az a szerva játék most 5-6-nál ment el. Pedig a magyar-német duó hősiesen harcolt ebben az adogatójátékban, azonban a negyedik játszmalabdát már nem tudták hatástalanítani. A második játszma befejezése megpecsételte Zverevék sorsát, a harmadik szettet már simábban nyerték meg 6/2-re Ingloték. Ezen a mérkőzésen a brit-horvát páros magabiztosan adogatott és jó időzítéssel tudtak breakelni, 1 óra 48 perc után jutottak tovább.

Kiemelt kép forrása: m4sport.hu

 

A hozzászólások le vannak zárva.