Alakulnak a csapatok a Laver Cupra

2018. július 28.
by cort

A már korábban bemutatott Juan Martin Del Potro és Nick Kyrgios mellé további három játékost nevezett meg az Europán kívüli játékosok csapatába John McEnroe.

“Nagyon izgatott vagyok, hogy a csapatomban tudhatom az idei wimbledoni döntős Kevin Andersont, és az elődöntős John Isnert. Velük, valamint Del Potroval és Kyrgios-szal talán a világ legmagasabb, és legnagyobb adogató csapatát láthatjuk majd. Ehhez adjuk még hozzá Diego Schwartman lendületességét és elszántságát. Ez egy nagyszerű csapat, és egy játékos majd még csatlakozik hozzájuk.”

A tavalyi évben az európai csapatot Rafael Nadal, Roger Federer, Dominic Thiem, Marin Cilic és Alexander Zverev személyében öt top tízes játékos képviselte (a hatodik a világranglista 19. Tomas Berdych volt), idén eddig két név biztos a csapattagok közül. A legnagyobb változás, hogy a világelső Rafael Nadalt a wimbledoni győztes Novak Djokovic váltja (a spanyol játékos a Laver Cup helyett inkább az egy héttel korábbi Davis-kupa összecsapásra szeretne összpontosítani), a szerb mellett pedig Roger Federer aki biztosan ott lesz a chicagói tornán.

A hozzászólások le vannak zárva.