Junior Fed&Davis Cup: Tanulópénznek jó lehet ez a hét

A mai napon a lányok és a fiúk egyaránt vereséget szenvedtek 3-0 arányban. Nincs gond, holnap még lehet szépíteni a helyosztók előtt. 

A lányoknál ma már a korosztályában legjobbnak számító Szabanin Natália is nem csak részese lehetett pályafutása első Junior Fed Kupájának, megpróbálhatott segíteni Indonézia legyőzésében. Ez a párharc igen hamar és egyértelműen eldőlt a szinglik után Indonézia javára. Először Anasztázia Petrova próbált pontot szerezni, azonban Jenice Tjen ellen 6/3 6/1-es vereséggel távozott. Szabanin Natália kedden még kisebb betegséggel küzdött, ennek ellenére ma már vállalta a játékot. Ez ma nem a magyar lányok napja volt, hiszen Nati sem tudott szettet nyerni, Priska Madelyn Nugroho 6/3 6/2 arányban döntötte el a párost megelőzően a párharcot. A pontszerzésért ment a páros, viszont a magyarok itt se tudták a pályát győztesen elhagyni, 3-0-ra hozta a csörtét Indonézia. Pelva Gábor csapata az utolsó napon Argentínával mérkőzik meg.

A lányok holnap Argentína ellen szépíthetnek
Kép forrása: facebook.com/huntennis

A fiúk ismét egy rettentően kellemes ellenfélbe futottak bele, hiszen mindenkinek az a legnagyobb vágya, hogy salakon egy spanyolok elleni jó kis derbi. Nem de? Nos, Velcz Zsomborék megízlelhették napközben, hogy ellenfelük erre a pályára született, ez a borítás határozta meg játékukat mióta teniszütőt fogtak a kezükbe. Ezen a napon Fajta Péter és Velcz Zsombor sem tudott szettet fogni, valamint Peti a némileg már tapasztaltabb Buzonics Dominik oldalán is alul maradt párosban a spanyolokkal szemben.

A fiúk a nagy küzdés ellenére nem tudtak mérkőzést nyerni a spanyolok ellen
Kép forrása: facebook.com/huntennis

Kiemelt kép forrása: facebook.com/huntennis

A hozzászólások le vannak zárva.