Svitolina és Muguruza sem hibázott Hongkongban

Egy korábbi kétszeres Grand Slam győztes és ukránok legjobbja is bemutatkozott a kínai publikum legnagyobb örömére. Ezúttal a debütálás részükről makulátlanra sikerült. 

Elsőként a kétszeres Grand Slam bajnok, Garbine Muguruza lépett a harctérre, akinek ellenfeléül a sorsolás egyik honfitársát választotta. Sara Sorribes Tormo csupán asszisztálni tudott szépen csendben a jóval esélyesebb spanyol két szettes győzelméhez, itt ma sok babér nem termett számára. Ez a mérkőzés már az első szettben sem volt egyenlő felek küzdelme, hiszen 4-0-ból lett valahogyan 6/3, majd Muguruza a második felvonást 6/1-re nyerte meg. Muguruza a következő csörtéjét a román Anna Bogdannal vívja meg.

Svitolina könnyen robogott a második fordulóba Hongkongban
Kép forrása: sportskeeda.com

Elina Svitolina azzal az ausztrál Priscilla Honnal kezdett, aki tegnap Stollár Fanny oldalán búcsúzott a páros küzdelmektől. Az ausztrál teniszezőnőnek mondjuk ki, tegnap jobb esélyei akadtak ezen a tornán mérkőzést nyerni a 6/4 6/4-es vereség során, hiszen itt ma ukrán ellenfele nem osztott neki sok lapot. Svitolina kisebb botlásokkal, de a találkozót magabiztosan kézben tartotta, 6/2 6/3-as győzelemmel hagyta el a hongkongi center pályát. Holnap korán reggel a japán Nao Hibino vár rá.

Kiemelt kép forrása: scmp.com

 

A hozzászólások le vannak zárva.