Babos Timi páros partnerével találkozott Linzben

2018. október 12.
by cort

Babos Tímea ismét Kiki Mladenovic-csal lépett pályára, de a páros parnerek ezúttal a háló két oldalán foglaltak helyet a 250 ezer dollár összdíjazású linzi WTA női tenisztornán.

A mérkőzést a francia játékos kezdte jobban, már az első játékban lebreakelte Timit, aki néhány játékkal később még ledolgozta a hátrányt, 0-2-ről és 2-4-ről is egyenlíteni tudott, de a harmadik break már megpecsételte az első játszma sorsát.
A folytatásban Timi került előnybe, nagy csatában 5-3-nál a szettért adogathatott, de hiába volt játszmalabdája, Mladenovic visszabreakelte a magyar játékost. Dominic Thiem kedvese a második szettben végig Babos hátát nézte, de amikor végre kiegyenlíthetett volna, nem tudott élni a lehetőséggel, Timi 1 óra 40 perc játék után kiegyenlített.
A döntő szett is Mladenovic breakkel indult, de Timi néhány játékkal később átvette a vezetést. Az előny azonban hamar elolvadt, sőt, a francia ismét breakelni tudott, és a meccsért adogathatod. Az izgalmak csak fokozódtak, a két hölgy kevésbé látványos, de annál izgalmasabb összecsapást játszott. Timi 4-5-nél mérkőzéslabdát hárítva egyenlíteni tudott, de a mérkőzés hajrájában ismét a francia vette el Babos adogatását, és 2 óra 45 perc alatt 6-4 4-6 7-5 arányban bizonyult jobbnak a páros világranglistát vezető magyarnál.

Kép forrása: jochapress.hu

A hozzászólások le vannak zárva.