ATP-beharangozó: Moszkva

2018. október 14.
by nemethpe

A Roland Garros-elődöntős Marco Cecchinato, valamint a nagyszerű formában teniszező Daniil Medvedev részvételével kerül megrendezésre a közel egymillió dollár összdíjazású moszkvai Kremlin Cup. 

A torna első kiemeltje a salakos borításon kívül mérsékelten teljesítő Marco Cecchinato, aki minden bizonnyal a francia Adrian Mannarinoval kezd, és az olasz játékos nem panaszkodhat a folytatásra sem, mivel a nagy nevek közül kivétel nélkül mindenki a tábla alsó felére került. Mindjárt az első körben találkozik a hazai közönség pályára lépő Andrey Rublev, aki Nick Kyrgios-szal csap össze a tizenhat közé jutásért, és szintén a tábla alsó felén található a tokiói Rakuten Opent a selejtezőből megnyerő Daniil Medvedev, valamint a harmadik helyen kiemelt, a Nagy Almában Rafa Nadalt is megszorongató Karen Khachanov is.

Tavaly Damir Dzumhur örülhetett a végső sikernek, aki idén nem a legjobb formában érkezik az orosz fővárosba, és kezdésnek a selejtezőből feljutó 27 éves, jobbkezes fehérorosz versenyző, Egor Gerasimov ellen kezd. Komoly meglepetés lenne a bosnyák játékos címvédése.

A sorsolás

A hozzászólások le vannak zárva.