ATP-beharangozó: Stockholm

2018. október 14.
by nemethpe

250 ranglista pontért, valamint 110 ezer amerikai dollárért vág neki a John Isner vezette mezőny az Intrum Stockholm Openen.

Hiába keressük a tavalyi finálé két résztvevőjét, se Juan Martin Del Potro, sem pedig Grigor Dimitrov nem tagja a stockholmi 250-es torna huszonnyolcas mezőnyének. Ezzel szemben első kiemelésének köszönhetően a tábla tetején ott van John Isner, aki ha hozza a kötelezőt, akkor honfitársával, Jack Sock-kal találkozhat a négy között. A világ egyik legjobb páros játékosává előlépő amerikai (ha kikászálódik a lassan tíz hónapos gödörből) minden bizonnyal Denis Shapovalovval küzdhet meg a John Isnerrel való randiért.

Az alsó ágat Fortuna rendesen megszórta fiatalokkal, érdemes lesz figyelni az ausztrál Alex De Minaur-ra, a görög Stefanos Tsitsipas-ra, valamint a koreai Hyeon Chungra, de az ág legnagyobb esélyese az idén egy másik svéd helyszínen, Bastadban már tornagyőzelmet arató Fabio Fognini, aki néhány hete már megszerezte karrierje első keménypályás tornagyőzelmét is.

A sorsolás

Kép forrása: visitstockholm.com

A hozzászólások le vannak zárva.