Del Potro megtörte a csendet, üzent a rajongóinak

2018. november 8.
by andF

Juan Martin Del Potro pályafutása legjobb szezonját futotta idén, de egy szerencsétlen esés következtében eltört a térdkalácsa, így le kellett mondania a további versenyzésről.

A harminc esztendős argentin – aki korábban több csuklóműtéten is átesett – 2013. után először kvalifikálta magát az ATP Finals-re, de a Sanghajban történt szerencsétlen sérülése miatt Bázelt és Párizst is kihagyta és Londonban sem tud játszani. Hosszú ideig semmit sem lehetett hallani Del Potro felől, szerdán azonban  üzent az őt rengeteg támogatásban részesítő rajongóinak.

“Üdv! Régóta nem hallottatok felőlem. Most úgy érzem, eljött az idő, hogy kapcsolatba lépjek veletek. A sérülés nagy csapásként ért, nehéz volt feldolgozni. Még ma is nehéz arra gondolnom, hogy nem tudok játszani Londonban, hogy nem tudom méltóképp befejezni életem egyik legjobb idényét egy szerencsétlen sérülés miatt.” – mondta Del Potro a szerdán közzétett instagram videójában.

“A rehabilitáció jól alakul, jobban érzem magam, ami arra ösztökél, hogy folytassam a játékot. Nyilván változtatni kellett a céljaimon emiatt. Úgy éreztem, hogy összedől a világ. Korábban sajnos már megtapasztaltam ezt az érzést, nem gondoltam volna, hogy ilyesmi még egyszer megtörténhet. Továbbra is játszani akarok, még ha nem is lesz könnyű. Nagy küzdelem lesz és minden tőlem telhetőt meg fogok tenni a visszatérés érdekében.”

Az argentin La Nacion újság a forrásaira hivatkozva azt írta, hogy a rehabilitációs folyamat 2-4 hónapot vesz majd igénybe, de hivatalos információ még nincs arról, hogy melyik versenyen láthatjuk ismét játszani Del Potrot.

Kép forrása: tennismash.com

A hozzászólások le vannak zárva.