Teniszbarátnők, teniszfeleségek 2. rész

Minden sikeres férfi mögött áll egy okos nő – tartja a mondás. Lássuk, a sikeres teniszezők milyen párt választottak maguknak.

Maria Francisca Perello

A kép forrása: http://www.stylebistro.com/

Xisca, vagy ahogy kedvese, Rafael Nadal hívja őt, “Mary” talán a legvisszahúzódóbb a tenisz sztárok partnerei között. Nadallal még a palma de mallorcai középiskolai évekből ismerik egymást, randevúzni 2005-ben kezdtek. Kölcsönös megállapodásuk azóta is tart, hogy Francisca távol marad a rivaldafénytől és tiszteletben tartják egymás életterét, ezért is utazik nagyon ritkán a versenyekre.
Xisca Londonban folytatott üzleti tanulmányokat, majd Mallorcára hazatérve egy biztosítótársaságnál helyezkedett el. Manapság már a Rafa Nadal Alapítvány ügyeit intézi projektigazgatói pozícióban. Jól beilleszkedett a Nadal-klánba, szoros barátságot ápol Rafa húgával, Maria Isabellel.

Ana Boyer Preysler

A kép forrása: Ana Boyer Instagram oldala

Fernando Verdasco felesége maga is híres családból származik: édesapja Miguel Boyer spanyol politikus, 1982-1985 között gazdasági miniszter, édesanyja pedig Isabel Preysler, egykori szépségkirálynő, akinek korábbi, Julio Iglesiassal kötött házassága révén Ana féltestvére többek között Enrique Iglesias és Julio Iglesias Jr. A most 29 éves Ana, bár örökölte anyja eleganciáját és szépségét, nem a szórakoztatóiparban kereste a boldogulást, hanem jogi és menedzsment diplomát is szerzett. Egy spanyol bank New York-i irodájában dolgozott, amikor 2013-ban megismerkedett Fernando Verdascoval. 2017-ben házasodtak össze. A pár jelenleg Dohában él, és 2019 áprilisára várják első gyermeküket.

Nicole Scherzinger

A kép forrása: https://www.thefix.com

A Hawaii-i származású énekesnő, színésznő, TV-s személyiség különösen kedveli a sportolókat, hiszen a bolgár Grigor Dimitrovval 2016-ban szövődött kapcsolata előtt 8 évig Lewis Hamilton Forma-1-es pilóta barátnője volt. A Pussycat Dolls amerikai lánybanda volt vezető énekese jelenleg szólókarrierjét építi. 2014 óta az UNICEF jószolgálati nagykövete is, a gyerekeket érintő társadalmi problémákra próbálja felhívni a figyelmet. A nála 13 évvel fiatalabb Dimitrovval való kapcsolatát jó ideig diszkréten kezelték, csak a teniszező 2017-es ATP Finals győzelmét követően léptek a nyilvánosság elé. Mindkettejük hivatása rendkívül sok utazással és hektikus időbeosztással jár, de Nicole, amikor csak teheti, ott van a nézőtéren és szurkol  Grigornak.

A hozzászólások le vannak zárva.