WTA Miami: Babosék az első fordulóban kiestek

A magyar teniszezőnő és partnere, Kristina Mladenovic Simona Halep és Julie Görges kettősétől kapott ki a női páros nyitányán.

Nem maradt több lehetősége idén Babos Tímeának, hogy bizonyítson Miamiben. Miután egyéniben a selejtező során lemaradt a főtábláról, minden erejét a sokkal több eséllyel kecsegtető páros versenyre fordíthatta legnagyobb sikertársával, a francia Kristina Mladenovic-csal. Az Australian Open tavalyi bajnokai és idei döntősei a Miami Opent a második kiemeltekként kezdhették meg. Első ellenfeleik nevei nem hangzanak rosszul – sőt – de Simona Halep és Julia Görges is egyértelműen az egyéniben szokott jeleskedni.

Az első szettben ennek megfelelően is történtek a dolgok, a magyar-francia kettős megcsinált egy breaket, előnyüket végig véve pedig meg is szerezték a vezetést, de a folytatásra váratlanul visszaesett a játékuk. A román és a német 6/1-gyel egyenlített ki, majd a 10 nyert pontig tartó Champions Tie-breakben megnyerve az első 4 pontot, bebiztosították a győzelmet – végeredmény: 6/4 1/6 6-10

A kép forrása: bumm.sk