Nadal vs. Dimitrov – Monte-Carlo kibeszélő, 5. nap

Jó szokásunkhoz híven Monte-Carloból is jelentkezünk napi kibeszélővel. A kibeszélők során megpróbáljuk felvezetni a napot, nektek pedig a kommentmezőben lehetőségetek van kötetlen eszmecserére, szurkolásra, vagy akár kemény viták lefolytatására is. 

Rafael Nadal a mai napon Grigor Dimitrov ellen folytatja küldetését a 12-ik riviérai serleg felé. Az egymás elleni mérlegüket 11-1-re vezeti Nadal, legutóbb ugyanitt találkoztak 2018-ban, az elődöntőben. Akkor a spanyol csak öt játszmát vesztett az egész meccs alatt.

A világelső Novak Djokovic a tegnapi Kohlschreiber elleni kemény próbatétel után azt nyilatkozta, hogy úgy érzi, pont erre volt szüksége. Ma az amerikai Taylor Fritz-cel játszik, aki Diego Schwartzmant győzte le két sima szettben.

Alexander Zverev a tőle nem kevésbé forrófejű, veterán Fabio Fogninivel ütközik meg. Zverev nyerte sima szettekben mindkét eddigi találkozójukat, azonban az olasz kedvenc borítása a salak és számtalanszor bebizonyította karrierje során, hogy mindig tud meglepetéseket okozni.

A teljes program

COURT RAINIER III – 11:00
Daniil Medvedev – Stefanos Tsitsipas
Novak Djokovic – Taylor Fritz
Grigor Dimitrov – Rafael Nadal
Fabio Fognini – Alexander Zverev

COURT DES PRINCES – 11:00
Guido Pella – Marco Cecchinato
Cameron Norrie – Lorenzo Sonego
Dominic Thiem – Dusan Lajovic
Pierre-Hugues Herbert – Borna Coric

 

Ti melyik meccseket várjátok a legjobban?

Kiemelt kép forrása: atptour.com