Monte-Carlo kibeszélő, 7. nap

Jó szokásunkhoz híven Monte-Carloból is jelentkezünk napi kibeszélővel. A kibeszélők során megpróbáljuk felvezetni a napot, nektek pedig a kommentmezőben lehetőségetek van kötetlen eszmecserére, szurkolásra, vagy akár kemény viták lefolytatására is. 

A rendkívül mozgalmas, eseményekben gazdag pénteki nap után nem kevésbé izgalmas szombatnak nézünk elébe a Monte-Carlóban.

Kiesett a tornáról a tegnap meglehetősen ingadozó, az első és az utolsó szettben gyenge játékot mutató Novak Djokovic, így a biztosabban játszó Daniil Medvedev jutott tovább a mai elődöntőbe, karrierje legnagyobb sikerét aratva. Ugyanez elmondható Dusan Lajovicról is, aki Lorenzo Sonegót búcsuztatta, így a felső ágon ők ketten fognak megütközni.

A címvédő, 11-szeres bajnok Rafael Nadalnak sem indult könnyen a nap, de végül két szettben győzni tudott Guido Pella ellen. Őt az ezen a tornán eddig fantasztikusan játszó, Borna Coricot 3 szettben búcsuztató Fabio Fognini próbálja meg ma megállítani. Az egymás elleni mérlegüket 11-3-ra vezeti a spanyol, azonban salakon kétszer is tudott nyerni ellene az olasz. Legutóbb tavaly találkoztak Rómában, ahol Fognini hozta az első szettet, aztán Nadal fordítani tudott.

A mai program

13:30: Dusan Lajovic – Daniil Medvedev
15:30: Rafael Nadal – Fabio Fognini

 

Kép forrása: atptour.com