Komoly meglepetések Londonban

2019. június 20.
by cort

Az előző napokban az eső volt az úr Londonban, ma azonban már igazán nagyszerű mérkőzéseket láthattunk a Queens Clubban. És még nincs vége!

Gyorsan nézzük a mai eseményeket. Nem kellett sokat várni az első komoly meglepetésekre, két korábbi wimbledoni finalista is már a nap elején csomagolni kényszerült, mindkét játékosnak a második forduló jelentette a végállomást Londonban. A tavalyi döntős Kevin Andersont a francia Gilles Simon, a két évvel ezelőtti finalista Marin Cilic-et pedig az argentin Diego Schwartzman búcsúztatta. További meglepetés a svájci Stan Wawrinka kiesése is, talán tőle többet vártunk a francia Nicolas Mahut ellen. Az első szett még simán Stané lett, de a folytatásban a rutinos francia két szoros szettben megfordította a meccset.

A nagyobb nevek közül Stefanos Tsitsipas, Nick Kyrgios és Felix Auger-Aliassime is továbbment (utóbbi a bolgár Grigor Dimitrovot győzte le két szettben), de nem sokat pihenhetnek, az előző napok csúszása miatt ma még vár rájuk egy mérkőzés a nyolc közé jutásért.