AusOpen 2020 kibeszélő: Második nap

2020. január 20.
by revan07

Tartsatok velünk az év első Grand Slam tornáján is! Bevett szokásunknak megfelelően kötetlen diskurzusra invitálunk bennetek. Ezen a felületen lehetőségetek van szurkolni, örülni, szomorkodni, vagy csak szimplán egy jót beszélgetni a többi fanatikus rajongóval.

A második napon a lányoknál az alsó, míg a fiúknál a felső ág kezdi meg a versenyt, 4 korábbi bajnok is pályára lép. Terv szerint az eső miatt félbeszakadt mérkőzések befejezésére is sor kerül.

Az elmúlt két évben döntős Rafael Nadal nyitja az esti programot a Rod Laveren, magyar idő szerint hajnali 4 óra körül. A spanyol ellenfele a bolíviai Hugo Dellien (73.) lesz. Nadal után Medvedev veszi birtokba a Lavert méghozzá az amerikai Frances Tiafoe ellen. A centerpálya programját a 2017-es női bajnok Angelique Kerber zárja.

Ezen kívül lesz még Dominic Thiem – Adrian Mannarino és Alexander Zverev – Marco Cecchinato meccs is, valamint pályára lép Wawrinka, Kyrgios, Maria Sharapova és Simona Halep is. Legpikánsabb meccsnek a Gulbis – Auger-Aliassime-t érezzük, de valószínűleg Stannek sem lesz könnyű dolga Dzumhur ellen.

Ti felkeltek valamelyik első fordulós meccsért, vagy egyelőre tartalékoltok?

Kiemelt kép forrása: ausopen.com