AusOpen 2020 kibeszélő: Kilencedik nap

Tartsatok velünk az év első Grand Slam tornáján is! Bevett szokásunknak megfelelően kötetlen diskurzusra invitálunk bennetek. Ezen a felületen lehetőségetek van szurkolni, örülni, szomorkodni, vagy csak szimplán egy jót beszélgetni a többi fanatikus rajongóval.

Már a legjobb 8-nál tartunk mindkét nem küzdelmében itt az Ausztrál Openen. A nappali programot két női negyeddöntővel indítjuk. először az Osakát búcsúztató Sofia Kenin meccsel a tunéziai Jabeur-rel, majd a világelső, hazai kedvenc Barty játszik a tavalyi döntő Petra Kvitovával.

A nappali programot Roger Federer zárja, aki Sandgren személyében egy akár “könnyűnek” is mondható ellenfelet kapott a legjobb 8-ban, még akkor is, ha az amerikai nem egyszer szemet gyönyörködtető módon teniszezett Fognini ellen. Az biztos, hogy a Marci ellenihez hasonló első játszma ezúttal sem fér bele a svájcinak.

Az esti programra ezúttal egy darab egyéni meccs jut, az eddig remeklő Milos Raonic próbálja végre megverni Novak Djokovicot. Eddig 9 alkalommal találkoztak, 2015-ben itt az AO-n 3 játszmában nyert a szerb. Raonic 9 meccsből egyetlen találkozón tudott egyáltalán szettet fogni, tavaly Cincinattiben. Valószínűtlen, hogy most hármat is elhozna…

Szerintetek Federer és Djokovic simán megoldják, vagy borul a papírforma?

Kiemelt kép forrása: ausopen.com