ATP beharangozó: Buenos Aires

2020. február 10.
by maratsafin

A héten New York és Rotterdam mellett Buenos Aires-ben rendeznek férfi tornát, ahol a két másik versennyel szemben itt salakon lehet harcba szállni a ranglista pontokért.

Hiába volt magyar vonatkozása is a tornának, az előző hetekben jó formában teniszező Balázs Attila sajnos nem tudta magát kvalifikálni a főtáblára.

Magyar játékos tehát nem lesz ott Argentínában, viszont annál több salakos játékos kezd el már most a salakpályás szezonra hangolódni. 

Első kiemeltként mindjárt ott van a hazai közönség előtt pályára lépő Diego Schwarzman. A kis argentin tegnap még Corbobában játszott finálét, de a kiemelésének köszönhetően csak a második körben kapcsolódik be a versenybe, ahol a Delbonis – Dellien meccs győztesével találkozik. Szintén a felső ágon kapott helyet a szabadkártyás Leonardo Mayer, valamint a kiemeltek közül Albert Ramos Vinolas, Borna Coric, és nem utolsó sorban a friss cordobai bajnok Cristian Garin. 

A tábla alsó részén érdemes megemlíteni a címvédő Marco Cecchinatot, ő a fiatal Caspar Ruuddal futhat össze már a torna korai szakaszában, és ott vannak az olyan rutinos játékosok, mint Fernando Verdasco, és Dusan Lajovic.

A sorsolást itt találjátok -> Argentina Open