Jövő héttől Roland Garros a teniszvilágon!

2020. május 24.
by cort

Ismét eltelt egy teniszmentes hét, és lassan már kezdjük természetesnek venni, hogy csakúgy mint az mögöttünk lévő közel három hónapban, most sem láttunk élő teniszt a tévében (ez csak félig igaz, hiszen épp a napokban volt látható a Budapest kupa), és továbbra is várnunk kell az augusztusi kezdésre. Próbálunk optimisták lenni, és bízni abban, hogy a teniszvilág eseményei is beindulnak, és gyors egymásutánban akár két Grand Slam tornát is végigizgulhatunk a nyár végén, és kora ősszel.

A wimbledoni torna már biztosan elmarad, a Roland Garros-t pedig szeptember második felétől szándékoznak megrendezni. Reméljük így is lesz, de mivel a torna eredetileg a most következő két hétben került volna lebonyolításra, így arra gondoltunk, hogy elhozzuk nektek a Roland Garros-t. Tudjuk, hogy minden ilyen próbálkozás messze elmarad a valódi verseny izgalmától, de talán egy kicsit sikerül visszacsempészni egy Grand Slam torna hangulatát a teniszkedvelők számára.

A következő két hétben tehát Roland Garros-ozunk, de mit is jelent ez? Jövünk különböző rekordokkal, eddig még sehol sem olvasott érdekességekkel, felidézünk történelmi mérkőzéseket, valamint lesznek különböző játékaink is, és ha csak virtuálisan, de lejátsszuk a tornát is.

Készen álltok egy kis Roland Garros-ra?