Virtuális RG2020: Az első nap mérkőzései

Ezzel kezdetét veszi virtuális Roland Garros versenyünk, de a korábbi szavazós játékokból tanulva, ez egy kicsit más lesz a megszokottól.

Ez is csak egy szavazós játék, ahol teljesen mindegy mi a kérdés, úgyis szimpátia szavazás dönt. Az előző játékainkból tanulva próbáljuk elkerülni a fenti (jogos) kritikus hozzászólásokat, még ha ebben a játékban alighanem valóban a szimpátia dönt egy-egy párosításban. De talán mégsem.

A jelenlegi világranglista alapján létrehoztuk a női és férfi torna 64 fős tábláját, amire pár szabadkártyával felraktunk néhány magyar játékost is. Minden párosításban egy játékosra lehet szavazni, és amelyik játékos 24 óra alatt több szavazatot gyűjt, az jut a következő fordulóba. Ez eddig a szokásos, de a különböző fogadóirodák odds-ai alapján különböző szorzókkal láttuk el a játékosokat (ez a nevük mellett lesz látható), így a kapott szavazatokat megszorozzuk, és az úgy kapott pont dönt a győztes kilétéről. Ezzel nehezebben borul a papírforma, de még így sem kizárt, hogy Fucsovics Márton hazaküldi Dominic Thiemet.

Minden nap 6-8 mérkőzéssel jövünk, és minden párosításban egy játékost kell kiválasztanotok, majd pedig a szavazatokat elküldeni nekünk. Kérünk titeket, hogy lehetőleg minden párosításban válasszatok ki valakit, és egyben küldjétek el a szavazataitokat. Köszönjük!

Jó játékot!

A szavazás lezárult!