WTA-beharangozó: Western and Southern Open

2020. augusztus 21.
by cort

Üres lelátok előtt, rengeteg hiányzóval, New Yorkban rendezik meg az eredetileg Cincinnatiben zajló Western and Southern Opent.

Ashleigh Barty, Simona Halep, Elina Svitolina. Csak néhány név a New York-i hiányzok közül, de az indulok névsorát böngészve így is nagyszerű versenyre van kilátás a hölgyeknél.

A tábla legtetején találjuk Karolina Pliskovát. Az első helyen kiemelt cseh játékos negyedében kapott helyet Aryna Sabalenka, valamint a prágai döntős Elise Mertens, és a szabadkártyás Kim Clijsters. Szintén a felső ágra került Naomi Osaka és Petra Kvitova is, és a tábla ezen részét elnézve komoly esély van rá, hogy a két hölgy egymással mérkőzzön a nyolc között. A legnagyobb kihívójuk a szintén szabadkártyás Venus Williams lehet.

Az alsó ágon már az első fordulóban is komoly párosításokat találunk. A 13. helyen kiemelt Maria Sakkari Coco Gauffal kezd, Donna Vekic pedig Victoria Azarenka ellen lép pályára, de az év elején szárnyaló Elena Rybakina és Ekaterina Alexandrova összecsapása sem hangzik rosszul. A tábla legalján az Australian Open győztes Sofia Kenint találjuk, ő a címvédő Madison Keys-szel találkozhat a nyolc között, az elődöntőbe pedig papírforma szerint Johanna Konta vagy Serena Williams várható.

A torna sorsolását itt találjátok -> Western and Southern női sorsolása