Medvedev Djokovic esélyeiről beszélt

2020. augusztus 23.
by DannyT

Világranglista ötödik Daniil Medvedev a “Cincinnati” Open előtt adott interjút, melyben többek közt kifejtette véleményét Novak Djokovic esélyeiről is az elkövetkezendő hetekben.

Bár a koronavírus okozta kényszerszünet a pihenést kellett volna szolgálnia, ám ez az időszak mégis inkább rémálom volt Novak Djokovic számára, leginkább az általa szervezett Adria Tour miatt, ahol játékostársai, és a stábtagok mellett ő maga is megfertőződött. Az ez utáni nyilatkozatait a sajtó elég sajátosan értelmezte, ami védekezésre késztette őt a megannyi kritikus hanggal szemben.

“Ő egy fantasztikus játékos” – vélekedett szerb riválisáról Medvedev. “Természetesen nagyon sok minden zavarhatja őt mostanában, leginkább ami az utóbbi időben történt, de biztos vagyok benne, hogy ha pályára lép, az már egy teljesen más történet lesz”.

A vírusból sikeresen felgyógyult szerb, magabiztosnak tűnik, készen áll, hogy megszerezze 18. Grand Slam győzelmét. Az egyik legfőbb kihívója, Medvedev nagyon hízelgő véleménnyel van róla.

“Minden ami ellene van, csak erősebbé teszi őt” – vélekedik az orosz.

Kép forrása: ubitennis.net

Forrás