US Open 2020: Az ötödik nap programja

Ma már a legjobb 16 közé jutás lesz a tét Flushing Meadows-ban . A tegnap esti program a sok ötszettes mérkőzés miatt elhúzódott, néhány párosítás nem fejeződött be, így ezeket ma pótolják a szervezők. 

A férfiaknál a továbbjutásért küzd ma a világelső Novak Djokovic (1.), Alexander Zverev (5.) és David Goffin (7.), mindhárom játékos papíron verhető ellenfelet kapott, nagy meglepetés lenne, ha bármelyikük búcsúzna. A nap legkiélezettebb mérkőzésére lehet számítani a görög Stefanos Tsisipas (4.) és a horvát Borna Coric (27.) között. Eddig csak egyszer keresztezték egymás útját a 2018-as római 1000-es Mastersen, de ott a horvát 1-4-nél feladta a mérkőzést, így nehéz megtippelni mi várható a mai mérkőzésükön.

A nőknél folytathatja menetelését az egyre jobb formába lendülő japán Naomi Osaka (4.), a korábbi wimbledoni győztes Petra Kvitova (6.) és a volt világelső Angelique Kerber (17.). Pályára lép még a francia Caroline Garcia, aki az előző körben bravúros játékkal búcsúztatta a torna első kiemeltjét, a cseh Karolina Pliskovát.

A teljes mai menetrendet itt találjátok: A US Open ötödik napjának programja

Kiemelt kép: usopen.org