ATP Hamburg: Humbert gondoskodott róla, hogy Medvedev időben indulhasson Párizsba

2020. szeptember 23.
by Diapolo

Kiesett az első kiemelt a hamburgi tornán, miután Ugo Humbert pazar játékkal verte a frusztrált Daniil Medvedevet. Egy másik orosz, Khachanov viszont továbbjutott egy fordulatos meccsen.

Búcsúzott Daniil Medvedev, a hamburgi verseny 1. kiemeltje az első fordulóban, miután a francia Ugo Humbert legyőzte két szettben. Medvedevnek ez a leggyengébb borítása, amit ez az eredmény is tükröz, illetve intő jelként is szolgálhat a Roland Garrosra. Humbert, aki idén már Auckland-ben nyert egy 250-es tornát, ezzel a játékkal újra feliratkozhat az esélyesek közé.

A meccs szorosan indult, de aztán a kölcsönös megremegés után Humbert tudott felülkerekedni az oroszon. A második szett is szoros volt, de ezúttal sem változott a helyzet, a játszma végén Humbert vette át az irányítást, ezzel le is zárta a meccset 6:4, 6:3-ra.

A másik orosz, Karen Khachanov ellenben továbbjutott, újból azt a kalandos utat járta be, amit már a US Open közben is megtett kétszer. Jan-Lenard Struff volt az ellenfele, a hazai pályán teniszező Struff pedig egész mérkőzésen meggyőzőbb volt orosz ellenfelénél, ennek ellenére mégis Khachanov sikerével zárult a mérkőzés, melyet 7:6, 4:6, 7:5 arányban – talán maga sem tudja hogyan – nyert meg.

A kép forrása: atptour.com