RG 2020: Babos Timi sajnos ezúttal sem élte túl az első kört

2020. szeptember 29.
by Diapolo

Hiába a viszonylag kedvező első körös sorsolás, Babos Tímea kikapott a Roland Garros keddi játéknapjának délelőttjén, így búcsúzott egyéniben a tornától.

A Roland Garros keddi játéknapján Babos Tímea is pályára lépett, a ranglista helyezése ellenére pedig hízelgő sorsolást kapott az első körre. Ennek ellenére sajnos sima két szettben maradt alul Ana Bogdannal szemben.

Bár a mérkőzés jól indult, Timi már 4-2-re is vezetett az első szettben, ezek után azonban román ellenfele 4 játékot nyert zsinórban, ezzel pedig pontot tett a játszma végére. A magyar teniszező megzuhanása sajnos az első szerva gyenge beütésének volt köszönhető, így hiába volt végig versenyben Bogdannal, a végére elfogyott adogatóként.

A második játszma ennél is simább képet mutatott, 1-2-nél Timi elvesztette az adogatását, innen pedig Ana Bogdan begyalogolt már a célegyenesbe. Bár a magyar lány szervája némileg javult, ezt azonban a másik oldalon sajnos ellensúlyozta az a tény, hogy nagyon sok hibát ütött, fogadóként pedig lehetősége sem a breaklabdára. Bogdan 87 perc alatt zárta le a mérkőzést, melyet 6:4, 6:2-re nyert meg.

Timiéknek marad a páros, ott holnap van jelenésük a Kalinskaya/Putintseva páros ellen.

A kép forrása: m4sport.hu