Érdekes érzése van a fiatal tehetségnek a nagy hármas láttán

A fiatal norvég tehetség Casper Ruud elárulta, hogy Roger Federer, Rafael Nadal és Novak Djokovic is sokkal magasabbnak tűnik a való életben, mint amilyenek valójában, és ez valószínűleg az őket körülvevő óriási tisztelet miatt lehet így.

A Skavlannak adott tévéinterjúban a norvég előszeretettel mesélt a korábbi találkozásairól a ,,Nagy Hármas” tagjaival.

,,Néhány évvel ezelőtt Melbourne-ben történt, hogy egy nagyobb kávézóban ültünk, ahol az összes játékos meg szokott fordulni, és bejött Roger Federer. Mindenki elcsendesedett és megfordult. A legenda megérkezett. Ez a három teniszező sokkal magasabbnak tűnik, mint valójában, valószínűleg 185 cm körül lehetnek, de úgy tűnhet, hogy két méteresek a velük szembeni tisztelet miatt. ’’- nyilatkozta Ruud.

Ruud az első norvég teniszező, aki tornát tudott nyerni az ATP Tour-on, ennek köszönheti, hogy egyben a legelőkelőbben rangsorolt norvég játékos is lett a tenisztörténelemben.

,,Emlékszem, hogy mielőtt Federer ellen játszottam volna, az előző este alig tudtam aludni. Leginkább lefekvéskor agyal az ember a következő napi mérkőzésén, és ez hatványozottan izgatottá tesz, amikor tudod, hogy másnap olyan játékossal kell teniszezned, mint Federer. Tudod, hogy ő az, akit a tenisztörténelem egyik legnagyobb legendájának tartanak a sportjában, így szerintem érthető, hogy miért volt akkor nehéz elaludnom.” – tette hozzá a norvég teniszező.

kiemelt kép: tennisworldusa.org