AusOpen 2023: A negyedik nap programja

2023. január 18.
by cort

Az Australian Open negyedik napján továbbra is a 32 közé jutás a tét.

Bár az időjárás nem voltak kegyes a rendezőkkel az utóbbi két napban, végül a szerdai napon sikerült lejátszani az összes aznapra kiírt mérkőzést, így csütörtökön már jó eséllyel kialakul a legjobb 32 mezőnye.

A főszerepben ismét a Rod Laver Aréna lesz, ahol a hatodik helyen kiemelt Sabalenka az amerikai Rogers ellen nyitja a nappali programot, őket a szintén amerikai Brooksby és a második helyen kiemelt Ruud mérkőzése követi. Szintén ottani idő szerint a délutáni órákban lép pályára Caroline Garcia, aki a korábbi US Open döntős Leylah Fernandezzel találkozik. Az esti programra ismét két összecsapás maradt, a kilencszeres bajnok Djokovic a francia Couacauddal mérkőzik, a programot pedig a Jabeur – Vondrousova meccs zárja.

A további pályákon láthatjuk majd az uraknál Zverevet, Rublevot, Runet, de a legnagyobb csemege alighanem Andy Murray és Thanasi Kokkinakis mérkőzése lesz.

Magyar szempontból négy magyar hölgy is pályára lép párosban, Babos Tímea és Udvardy Panna épp egymással néz majd farkasszemet a 16-os pálya első mérkőzésén.

A csütörtöki program -> AusOpen 2023 csütörtök