BREAKING NEWS ÉS VISSZALÉPÉSEK EGYMÁS HÁTÁN!

Nagyon repkednek a hírek az elmúlt órákban a Párizsi Mastersen, s nem is akármilyenek!

Nem is tudjuk, melyikkel kezdjük, haladjunk időrendi sorrendben!

Az első talán a legszolidabb, hiszen “csak” annyiról szól, hogy Roger Federer (3.) a 3. fordulóban fog csak bekapcsolódni a fedett pályás torna küzdelmeibe, hiszen Milos Raonic jobb könyöksérülés miatt visszalépett a mérkőzéstől, így a svájci veterán játék nélkül máris a legjobb 16 között tudhatja magát!

Aztán jött egy magyar hír úgy 16 óra 30 perc magasságában: FUCSOVICS MÁRTON IS VISSZALÉPETT! Legjobb férfi teniszezőnk tegnap még legyőzte Benoit Paire-t az első fordulóban, ma pedig újra megmérkőzött volna Fabio Fogninivel (13.), de a Halléban szerzett combsérülése kiújult – nem teniszezik többet 2018-ban! Mindez önmagában rossz hír, annak tudatában meg pláne, hogy garantált lett volna egy Federer elleni meccs győzelem esetén…JOBBULÁST, MARCI! 🙁

 

Ezek után jött csak egy nagyobb bejelentés. Mégpedig Rafael Nadaltól! A spanyol teniszező már csak ezen a héten lesz világelső, ugyanis hasizomsérülés miatt nem tud kiállni első meccsén honfitársa, Fernando Verdasco ellen, így visszalépett ő is a versenytől. Mindez pedig azt jelenti, hogy Novak Djokovic (2.) fogja vezetni az ATP világranglistáját a jövő héttől!

Kép forrása: twitter.com/BetSidshops

 

A hozzászólások le vannak zárva.