ATP-összefoglaló, Sao Paulo: Ezúttal Granollers búcsúzott a kiemeltek közül

Éjszaka a Sao Paulo-i ATP tornán már a negyeddöntőbe kerülésért küzdöttek meg a játékosok, ahol a négy lejátszott mérkőzésen egy újabb kiemelt csomagolhatott a hazaútra.

Monaco tavaly augusztus óta először jutott be egy ATP torna negyeddöntőjébe Forrás: atpworldtour.com

Monaco tavaly augusztus óta először jutott be egy ATP torna negyeddöntőjébe
Forrás: atpworldtour.com

A tegnapi napon pályára lépett Marcel Granollers, aki a szlovákok egyik feltörekvő játékosával, Martin Klizannal csapott össze. Ezen a mérkőzésen folytatódott a kiemeltek korai búcsúja, mivel Klizan kevesebb, mint másfél óra alatt 6/4 6/3-ra legyőzte spanyol ellenfelét és várhatja a folytatást a negyeddöntőben.

A kevés kiemelt közül, aki még versenyben maradt, Juan Monaco játszott a második fordulóban, aki Albert Ramos ellen mérkőzött meg. Egy végletekig kiélezett csatában azonban az argentin nem kényszerült búcsúzni a verseny korai szakaszában, miután döntő játszmában legyőzte Ramost és készülhet Paolo lorenzi elleni negyeddöntős mérkőzésére.

A játéknap további két mérkőzésén egyébként Lorenzi két játszmában búcsúztatta Rogerio Dutra Silvát, a hazaiak egyik kedvence, Thomaz Bellucci pedig egy kemény csatában múlta felül Andreas Haider-Maurert.

A második forduló eredményei:

Juan Monaco-Albert Ramos 7/6(4) 2/6 7/5

Paolo Lorenzi-Rogerio Dutra Silva 6/4 6/3

Thomaz Bellucci-Andreas Haider-Maurer 7/6(4) 5/7 6/3

Martin Klizan-Marcel Granollers 6/4 6/3