Nem sikerült a 32 közé jutás Timinek Dubaiban

2015. február 17.
by Airon

Nehéz mérkőzés elé nézett Babos Tímea és sajnos elbukott. Jelena Jankovic döntő játszmában győzte le a soproni teniszezőnőt. 

Babos Tímea pár nappal ezelőtt a selejtezőből indulva kezdhette meg a 2,513,000 dollár összdíjazású dubaji teniszversenyt, ahol  Panova és Siniokova legyőzésével került fel a főtáblára.

Nem sikerült a bravúr Babosnak Dubaiban Kép forrása: ph.news.yahoo.com

Nem sikerült a bravúr Babosnak Dubaiban
Kép forrása: ph.news.yahoo.com

A nagyobb bravúrt a torna tizenkettedik kiemeltjének, Jelena Jankovicnak a legyőzése jelentette volna, azonban döntő játszmás vereség lett a vége. Az első játszmát rengeteg break jellemezte, a szett végi hosszú játékok a szerbet juttatták vezetéshez. Timi a második szettben kezdte megtalálni játékát és még az 5-2-nél elveszített adogatójáték is belefért, jöhetett a döntő játszma. Ami a másodikban sikerült, a harmadikban már nem igazán. Jankovic nagyon gyorsan elhúzott 4-0-ra, majd 5-1-nél második mérkőzéslabdáját már értékesítve megnyerte a mérkőzést.

Szomorkodásra egyelőre még így sincsen ok, mivel Babos Tímea a francia Kristina Mladenovic oldalán  párosban javíthat. A wimbledoni döntőt is megjárt páros majd a Darina Jurak/Oskhana Kalashnikova duó ellen kezdi meg a szereplését.

A mérkőzés eredménye:

Jelena Jankovic-Babos Tímea 6/4 3/6 6/1

A hozzászólások le vannak zárva.