Nem mindenki örülne egy Nadal – Federer döntőnek

2017. január 24.
by cort

Ahogy egyre nagyobb az esély egy esetleges Nadal – Federer döntőre, úgy szólalnak meg a teniszvilág nagyjai ezzel kapcsolatban. 

A Eurosport csatornán is felbukkanó Mats Wilander azon kevesek egyike, aki inkább látna új arcokat a döntőben, mint Federert vagy Nadalt.

“Hatalmas dolog lenne őket látni a fináléban, de az is csodálatos lenne, ha együtt látnánk énekelni John Lennont és Elvis Presley-t, de ez nem lehetséges. Ezért mondom azt, hogy jó lenne most már új arcokat látni a döntőben.” – mondta Wilander, majd folytatta. “Ez a két játékos már így is rengeteg óriási döntőt játszott egymással, én már nem szeretnék még egyet. Nem akarok. Szükségünk van új arcokra, akik soha nem éltek meg ilyen szituációkat. Ideges játékosokra, akik letudják győzni a idegességüket, és életük legjobb teniszét játszani.”

Ezzel szemben Andy Roddick örülne a két legenda döntőjének, sőt. “Amennyiben összejön a Federer – Nadal döntő, akkor az lesz az Australian Open legnagyobb mérkőzése, de talán a Grand Slam történelem legnagyobb összecsapása.”

Rod Laver is szívesen nézne meg egy Nadal – Federer mérkőzést a róla elnevezett arénában. “Hihetetlen volt Djokovic veresége, nagyon meglepő, és persze Murray is búcsúzott. Ez nyílttá tette a versenyt. Federer és Nadal. Talán 10-11 éve már hogy folyamatosan egymás riválisai, és most itt a lehetőség, hogy ismét ők döntőzzenek. Persze a többi még versenyben lévő játékos ebbe beleszólhat, de azért nagyszerű lenne egy Nadal – Federer döntő.” 

A hozzászólások le vannak zárva.