Rafael Nadal: Pár nap pihenés, és jöhet a Garros

2017. május 20.
by cort

Tizenhét győztes mérkőzés után Dominic Thiem legyőzte az idei évben salakon verhetetlen Rafael Nadalt. De talán kapóra is jön ez a kis pihenés a spanyol játékosnak.

“Nyilvánvaló, hogy nem ez volt a legjobb mérkőzésem. Nagyon sokat játszottam mostanában, nagyon megterhelő, ha az ember négy héten keresztül majdnem minden nap pályára lép. Teljesen normális, ha egy nap nem érzed magad tökéletes állapotban, és ha még szerencséd sincs, és az ellenfeled hihetetlen formában teniszezik… nos, akkor holnap utazol haza Mallorca-ra pecázni, golfozni, vagy más dolgokat csinálni. Ennyi. Most egy kicsit pihenek, úgy érzem megérdemlem, és valószínűleg hétfőn vagy kedden elkezdem a felkészülést a Roland Garros-ra. Igyekszünk a lehető legjobban kihasználni a torna előtti hetet, hiszen ez a torna az egyik legfontosabb számomra.”
“Dominic nagyon agresszívan teniszezett. Hosszan játszott, és keveset hibázott. Összességében nem tudtam hátra szorítani, ő irányította a pontokat, és ez kulcsfontosságú ebben a játékban.”

A hozzászólások le vannak zárva.