Fucsovics Márton búcsúzott Stuttgartban!

Fucsovics Márton számára befejeződött a verseny egyéniben Stuttgartban. A magyar játékos két szettben kapott ki Milos Raonictól. 

Fucsovics Márton ellenfele a legjobb 8 közé jutásért a korábbi Wimbledoni döntős Milos Raonic volt. A két játékos a találkozót megelőzően még nem játszott egymás ellen.

Az első játszma nehezen kezdődött Fucsovics számára, akinek Raonic folyamatosan szorongatta az adogatásait. A magyar teniszező második adogatójátékában a kanadai három break labdához jutott, amit rögtön kihasznált. Raonic magabiztosan tartotta a break előnyét, majd 4-2-nél egy újabb breakkel eldöntötte az első szettet. A folytatásban Fucsovics egy darabig sokkal könnyebb adogatójátékokat produkált, azonban 2-2-nél némileg váratlanul elvesztette az adogatását. Raonic ezen a napon nem engedte közel Fucsovicsot az adogatásaihoz, a genfi bajnok break hátrányát követően mindösszesen 1 pontot, az egész mérkőzésen csupán 7 pontot tudott nyerni fogadóként. Raonic magabiztosan 6/2 6/4-el jutott be a negyeddöntőbe.

Fucsovics Márton tehát befejezte egyéni szereplését Stuttgart. Ma a párosok negyeddöntőjében folytatja a német Mischa Zverev oldalán. A magyar/német kettős az első fordulóban magabiztosan a Ratiwana/Ratiwana indiai duót, ma pedig a Eysseric/Pouille francia páros lesz az ellenfél.

Kiemelt kép forrása: mercedescup.de

 

A hozzászólások le vannak zárva.