Fucsovics búcsúzott Umagban

Fucsovics Márton nem élte túl a második kört az umagi ATP versenyen. A magyar játékos döntő szettben szenvedett vereséget az argentin Marco Trungelliti ellen. 

Fucsovics Márton meglepően könnyed első körös győzelme után azzal az argentin Marco Tungellitivel csapott össze, akivel korábban még soha nem találkozott. Az első játszmát Marci ugyan break hátrányban kezdte, azonban fontos pont volt, hogy azonnal visszakapaszkodott a szettbe. A végjátékot ugyan csak a magyar bírta jobban, aki 6-5-nél a második játszmalabdáját már értékesítette. A szoros hajrá megnyerését nem tudta Fucsovics még erősebben a maga javára fordítani. A második játszmás break hátrány utáni három break labdán kívül nem sok lapot osztottak neki. Trungelliti a második szettben végig vitte break előnyét, majd magabiztosan nyerte a döntő szettet. Az argentin teniszező 2 óra 23 perc játékot követően jutott tovább Fucsoviccsal szemben

Fucsovics számára tehát a legjobb 16 között véget ért az umagi szereplés. A magyar játékossal legközelebb az ATP 500-as hamburgi versenyen találkozhatunk.

Kiemelt kép forrása: prokerala.com

A hozzászólások le vannak zárva.