Miami Open Kibeszélő, 4. nap

2019. március 23.
by cort

Indian Wells-hez hasonlóan a Miami Open során is jelentkezünk új szolgáltatásunkkal, a napi kibeszélővel. Aki még nem tudná, mostantól a nagyobb tornákon mindig, de igény szerint a köztes időszakokban is ezen a módon biztosítunk Számotokra megfelelő felületet a szurkoláshoz, információcseréhez. Természetesen a tematikus blogbejegyzések alatt is ugyanúgy lesz lehetőség a véleményetek kifejtésére, illetve az esetleges parázs viták lefolytatására.

Lezajlott a Miami Open harmadik játéknapja is, és a kiemelt játékosok is bekapcsolódtak a versenybe. Búcsúzott Fucsovics Márton, rajta kívül a friss Indian Wells-i bajnok Dominic Thiem, valamint Kei Nishikori és Lucas Pouille is csomagolt. A mai napon az alsó ágon folytatódnak a küzdelmek, pályára lép Roger Federer, aki a macedón Radu Albottal találkozik, valamint honfitársa Stanislas Wawrinka, és a kihagyás után visszatérő Kevin Anderson is. Aki a fiatal generációra kíváncsi, ma igazán el lesz kényeztetve: Shapovalov, Munar, Medvedev, Khachanov, Rublev, és Opelka mellett Tsitsipas, Tiafoe és Kecmanovic is pályára lép. Érdekes meccsnek ígérkezik David Ferrer és Alexander Zverev összecsapása is.

A hölgyek versenyében három szettben ment tovább a világelső Naomi Osaka, és Serena Williams. Búcsúzott a volt világelső Garbine Muruguza, valamint az idei évben jó formában teniszező Belinda Bencic, de nem élte túl a második kört az ukrán Elina Svitolina sem. A sorsolásnak köszönhetően már a következő fordulóban megismétlődik az Indian Wells-i finálé, így a német Angelique Kerber alig egy hét után visszavághat a kanadai Bianca Andreescunak. A mai napon pályára lép Petra Kvitova, Naomi Osaka, illetve Caroline Wozniacki, de a nap fénypontja minden bizonnyal az előbb említett Kerber – Andreescu mérkőzés lesz.

Magyar szempontból Fucsovics Márton és Babos Tímea is pályára lép. Timi a francia Kiki Mladenovic oldalán a Goerges, Halep duo ellen kezd, Marci pedig Roman Jebavy párjaként várja a Bryan testvéreket.

Ti melyik mérkőzést várjátok a legjobban?

Jó szurkolást és eszmecserét kívánunk a meccsekhez!

Kép forrása: twitter.com/miamiopen