Monte-Carlo kibeszélő – 1. nap

Jó szokásunkhoz híven Monte-Carloból is jelentkezünk napi kibeszélővel. A kibeszélők során megpróbáljuk felvezetni a napot, nektek pedig a kommentmezőben lehetőségetek van kötetlen eszmecserére, szurkolásra, vagy akár kemény viták lefolytatására is. 

Bár még a selejtezők is tartanak, vasárnap délelőtt elkezdődnek a monte-carloi ezres torna főtáblás meccsei is. Fucsovics Marci végül hétfőre került, így őt ma nem láthatjuk. Valószínűleg jobb is, hiszen sajnos a televíziós csatornák ma nem tűzték képernyőre a tornát, talán holnap így elkaphatjuk Marci meccsét a TV-ben.

Pályára lép viszont Grigor Dimitirov, Borna Coric, és a friss tornagyőztesek meccsén pedig Djere küzd meg Pellával. Továbbá egy Wawrinka – Pouille találkozóra is sor kerül, ami igazi első fordulós csemegének ígérkezik. A teljes program:

11:00 Hubert Hurkacz – Borna Coric

13:00 Matteo Berrettini – Grigor Dimtirov

14:00 Laslo Djere – Guido Pella

14:30 Lucas Pouille – Stan Wawrinka

Bár nem Monte-Carlo, tornadöntőket rendeznek Houstonban  és Marrakeshben is. 15:00-kor Benoit Paire játszik Pablo Andujar ellen Marokkóban, míg este 21:00-kor Casper Ruud küzd meg Christian Garinnal a houstoni győzelemért. Természetesen ezeket a meccseket is lehetőségetek van itt megvitatni.

Jó szurkolást kívánunk mindenkinek!

Kiemelt kép forrása: https://www.atptour.com