Fucsovics, Nadal és Thiem is pályára lép – Monte-Carlo kibeszélő, 4. nap

Jó szokásunkhoz híven Monte-Carloból is jelentkezünk napi kibeszélővel. A kibeszélők során megpróbáljuk felvezetni a napot, nektek pedig a kommentmezőben lehetőségetek van kötetlen eszmecserére, szurkolásra, vagy akár kemény viták lefolytatására is. 

Elérkeztünk a monacoi tenisztorna 4. napjához. Pályára lép a tizenegyszeres (!) bajnok Rafael Nadal, de rajta kívül játszik még Fucsovics, Zverev, Thiem és Tsitsipas is. Kifejezetten erős napnak tűnik ez a mai, lássuk is miért.

11 órakor nyitja meg a napot Nishikori és Tsitsipas, előbbi Herbert, utóbbi Kukushkin ellen lép pályára. Szintén 11-től játszik Medvedev, az ő ellenfele a továbbra is szolidan teljesítő Radu Albot lesz.

A kora délutáni programban tekinthetitek meg a nap legígéretesebb meccsét: az idén halovány Alexander Zverev a feltörekvő Félix Auger-Aliassime ellen lép pályára. A fogadóirodák szerint természetesen Zverev az esélyesebb, de valószínűleg nem lesz könnyű dolga a németnek. Annál is inkább, hogy az elmúlt 4 meccséből 3-at elveszített.

Zverevékkel egyidőben lép pályára Fucsovics Márton is, az ő ellenfele a Mannarinot búcsúztató Cameron Norrie lesz. A balkezes brit ellen nem játszott még Marci, de ha sikerülne győznie, a következő ellenfele az a Lorenzo Sonego lenne, aki Karen Khachanovot búcsúztatta. Onnan meg akár meglehet a 4. kör is…

A délutáni programban Rafael Nadal játszik Bautista-Agut ellen, Grigor Dimitrov pedig Jan-Lennard Struff ellen lép pályára. A napot Dominic Thiem zárja Martin Klizan ellen. Thiemnek nem lesz egyszerű dolga, 5 meccsükből 3-at Klizan nyert, ráadásul 2-t salakon.

A teljes program

11:00 Mikhail Kukushkin – Stefanos Tsitsipas
11:00 Daniil Medvedev – Radu Albot
11:00 Kei Nishikori – Pierre Hugues Herbert
12:30 Félix Auger-Aliassime – Alexander Zverev
12:30 Fabio Fognini – Gilles Simon
12:30 Taylor Fritz – Diego Schwartzman
12:30 Fucsovics Márton – Cameron Norrie
14:00 Roberto Bautista-Agut – Rafael Nadal
14:00 Jan-Lennard Struff – Grigor Dimitrov
15:30 Dusan Lajovic – David Goffin
15:30 Dominic Thiem – Martin Klizan

Ti melyik meccseket várjátok a legjobban?

Kiemelt kép forrása: ibtimes.co.in