Férjhez ment Caroline Wozniacki

2019. június 17.
by kert

A korábbi világelső az NBA sztár David Lee-nek fogadott örök hűséget

A dán teniszező és az amerikai profi kosárlabdázó, a San Antonio Spurs és a Golden State Warriors volt játékosa 2017-ben jegyezte el egymást. A boldogító igent szombaton mondták ki, prominens vendégsereget felvonultató ceremónia keretében.

Wozniacki Urszula Radwanskával

A helyszín a toszkánai Castiglion del Bosco festői városkája volt. A sportvilág hírességei közül Serena Williams koszorúslányként volt jelen, de együtt ünnepelt az ifjú párral Serena férje, Alexis Ohanian, a spanyol NBA játékos Pau Gasol, valamint Wozniacki barátnői, Agnieszka Radwanska és Angelique Kerber is.

Már a leánybúcsú is pazar körülmények között, igazi sztárfelvonulással zajlott áprilisban. A Bahamákon tartott bulira Serenán kívül többek között Nicole Gibbs is hivatalos volt.

Az oltár előtt Wozniacki egy Oscar de la Renta által tervezett csipkés ruhát viselt, melynek kiválasztásában a Vogue magazin főszerkesztője, Anna Wintour volt segítségére. Az újságíró jó kapcsolatot ápol Roger Federerrel is, nagy szerepe volt a svájci világsztár mai elegáns imázsának kialakításában.

 

A kiemelt képs forrása: inquisitr.com