Bekötötték a salakkirály fejét

2019. október 21.
by kert

Október 19-én, szombaton a Nagy Hármas utolsó tagja, Rafael Nadal is megnősült

Gyönyörű környezetben, a mallorcai La Fortaleza luxuserődben mondott igent a 19-szeres Grand Slam győztes spanyol játékos Maria Francisca Perellónak, Merynek, akivel 14 éve alkotnak egy párt. Példátlan biztonsági intézkedéseket, például légtérzárat vezettek be a hétvégére a Pollensa-öböl környékén Mallorcán, így a pár meghitt hangulatban, zavartalanul ünnepelhetett.

A csodás helyszín (forrás: clarin.com)

A menyasszony ruháját a világhírű spanyol tervező, Rosa Clará álmodta meg, aki megköszönte a családnak a bizalmat a ruhát bemutató Instagram videójában.

A szabadtéren rendezett egyházi szertartást mallorcai és spanyol nyelven celebrálták. A mintegy 250 fős vendégseregnek adott fogadáson a Michelin-csillagos séf, Macarena de Castro gondoskodott a finomságokról.

Az első hivatalos fotók az esküvőről (forrás: https://www.majorcadailybulletin.com)

A számtalan celebritás között kiemelkedett a volt spanyol király, Juan Carlos részvétele. Néhányaknak hiányozhatott Nadal örök riválisa, és egyben jóbarátja, Roger Federer. A svájci Maestro ezen a héten otthonában, Bázelben játszik, de üzenetben gratulált Nadalnak és újdonsült feleségének.

Forrás

A kiemelt kép forrása: Teniszvilág