Andy Murray érez még magában néhány tornagyőzelmet

2020. szeptember 27.
by Utah

Nem sétagalopp a legjobbak közé való visszakapaszkodás Andy Murray számára, de a skót klasszis továbbra sem mondott le legfőbb motivációjáról. 

Az elmúlt időszakban ötszázon kívül is járt már a világranglistán, de visszaküzdötte magát a Top 100 közelébe. Ranglistája kedvezőtlen sorsolásokkal járhat, mint például most a francia nyílt teniszabajnokságon.

“Nagyon tudnék örülni egy olyan hat hónapos periódusnak, amely alatt gondtalan összhangba kerül számomra a versenyzés, az edzések és a pihenés. A neheze viszont a ranglistán betöltött helyezésem, hiszen érezhetem én nagyon jól magam fizikálisan, ha az első fordulóra megkapom Stant, vagy épp Djokovicot!” – adott hangot pechének a verseny előtti sajtótájékoztatón. “A Western & Southern Openen a harmadik kiemelt Zverevet győztem le. A torna korai szakaszában máris nagyágyúkkal kerülhetsz szembe, miközben a ranglistádon nagyon nehéz javítani a két éves szisztéma tükrében.”

Andy Murray ma kezdi meg szereplését a Roland Garroson, ahová három év kihagyás után tér vissza – ráadásul a legutóbbi legyőzőjével, Stan Wawrinkával szemben.

“Nehéz lesz visszakerülni a legjobbak közé, de sikerülhetne pár versenyképes hónappal, amelyek által összejönne még néhány tornagyőzelem és pár nagyszerű siker.”

Forrás

Kiemelt kép: Sky Spots